Hemma igen i Vässan!

Då är man hemma i Vässan igen ett tag. Man får passa på när man är lite ledig.. Tillbringade natten till idag hos mina svärföräldrar men inatt sover ja själv hos mamsen då älsklingen ska åka hem imorgon till Örebro så... Ska träffa M imorgon och göra stan osäker lite och sedan mot kvällen ska vi vidare till ett ställe där vi brukar fira valborgsmästarafton sen ja var liten. Släkt och bekanta kommer dit så vi tänder stor brasa och grillar och helt enkelt umgås. Kommer ta med kameran så kommer bli fler härliga kort som vanligt när vi är där..

Får hoppas att kameran vill som ja vill på lördag så ja kan lägga ut bilder här. Då ja har sagt jag ska göra det så vill inte kameran funka med datorn så man inte får över bilderna- men ja ger mig inte. Får väl kämpa med det som vanligt. Nu ska ja återgå till blood diamond som går på kanal 6. en film som jag tycker är riktigt bra.

Ses imon om ja hinner ta kort på de ja shoppat. OM jag hittat något det vill säga!!!!

Helgen då!

Nu har jag eller hoppas jag att jag har landat igen på marken efter denna hårda helg. I lördags morse skrev ja omtentamen så nu får man hoppas att ja klarade den. Varför ska de alltid göra den så svår för än vad den första var? Bra fråga!! Sen drog jag hem och gjorde mig i ordning för att åka hem till A i klassen för att festa lite. Trodde iallafall att jag skulle ta de lite lugnt och det gjorde ja drack ju inte så mycket precis. Hade fullt upp med att ha koll på alla andra som var där och drack. Vid en runt 11 drog vi ut först var de bestämmt strömpis men de vart satin istället- har aldrig varit där men de verkade ett bra ställe. Slutade med  någon shots där inne och champagne som A´s kusin köpte till alla så.... Åt sedan donken och satte mig i taxi runt 3 tror ja. Thomas fick möta mig på parkeringen då ja inte mådde tip top precis. Måste ha varit cidern :P

Igår var vi med Thomas jobb och bowlade, var någon tävling med alla restauranger i Örebro vad ja förstod så.. Var riktigt roligt dock så vann de inte men de kom till finalen iallafall och de är ju OK!!!
Chefens dotter vann ett klot som var målat som stålmannen och så. Värde av 2.500 kronor så de är hon nog rädd om.

Näe kanske dags att sova då man ska upp imon och göra det sista på arbetet med gruppen sedan är man "lång" ledig fram till den femte då vi ska redovisa de.

Ses imon

Hemma en snabbis

Då var man hemma från skolan då. Jag som trodde de skulle vara en lika lätt tenta som den vi gjorde sist men fel hade jag. Var rikigt svåra frågor, gällde att tänka efter riktigt ordenltigt innan man svarade. Hoppas ja får godkänt denna gång iallafall. Nu har man gjort två tentor på mindre än en måndad slog de mig just nu.. Oj... Och varför ska de sätta de så tidiga för som kvart över åtta på morgonen. Man har ju knappt vaknat då och inte ens orkar tänka på vad de är för synsätt på psykodynamiska perspektivet resp. systemperspektivet för att sedan jämföra dem.. Hallååå!!! Visst de gillar tidiga morgonar men inte alla är morgon människa och då menar ja jag. Jag är definitvit morgon människa och kommer nog aldrig bli det.

Kvällen kommer tillbringas hemma hos A med några klasskamrater och dricka. Blir nog strömpis sen men ska de rätt så lugnt ikvälls om vanligt. Ska ju ut imorgon med fast inte på det sättet. Ska vara supportet för pizza hut på strike. Ska ta något att dricka där bara och äta god mat.... Så kommer nog vara helt slut på måndag morgon då ja ska träffa A i gruppen för göra nästan klart med vårat skolarbete som vi måste ha klart på tisdag.Men de löser sig som alltid..

Varför ska tiden gå så sakta för. Har nu suttit i typ 2,5 timme och väntat på att bussen ska gå.Trodde den gick kvart över fem men kom på att de sedan är lördag och inte fredag så kanske ska kolla på rätt dag så man inte står där ute och surar över att den JÄVLA bussen aldrig kommer någon gång, som de brukar vara för mig. Sen tror ja tiden går sakta för att jag bara sov runt två timmar inatt. Låg och vred på mig hela tiden för var inte alls trött överhuvudtaget och inget fungerade för att göra mig trött, inte ens att läsa eller titta på tv vilket brukar göra så att jag somnar. Så får väl ta igen den inatt när jag kommer hem och sova riktigt länge imorgon innan de är dags för nästa fest. OjOjOjOj säger jag bara för min kropp.....


Ses imorgon eller kanske skriver ett inlägg när ja kommer hem inatt

Snabbt får de gå

Tänkte lägga in en litet snabbt inlägg innan jag ska vidare till skolan. De är lördag ja vet men de har ju varit så snälla och sätta omtentamen som man ska göra på en tidig lördag morgon. Den börjar 08:15-14:15 så man ska ju sitta några timmar. Har packat ner allt man ska ha med sig. Kommer återkomma mer senare då ja nu måste typ gå till  bussen. Lite tidigt men bättre att vara i tid än att få springa till salen.


Önska mig lycka till!!!!!


////Fia

Trevlig gårdag

Kvällen vart inte som jag hade planerat överhuvudtaget. Hamnade på Picher´s med några klasskamrater för att se matchen barca mot inter. Inte för att ja är intresserad av fotbollen alls men roligt var det. Fick umgås och komma nära några i klassen vilket man inte har kunnat idigare. Satt med M den mesta kvällen och pratade skola men ändå. Var inte hemma förrän runt halv tolv efter vi hade sagt hej då till J på cykel.


Denna dag vart man hemma från skolan då ja inte kände mig helt 100 för att sitta några timmar på föreläsningen. Kan lika bra vara hemma och läsa några kapitel i boken än att sitta som en zombie på lektionen och inte hänga med alls. Sen kanske vädret har med hur man mår. Lyser inte solen så kanske man inte blir så pigg.

Tisdag

Jadu då var de tisdag igen. Tycker dagarna går så snabbt borde ha lite fler timmar på dagarna så man hinner de man vill göra.. Idah händer det inte så mycket. Föreläsningar som vanligt och sedan hade ja tänkt sitta kvar i skolan för att läsa på igen inför tentan. Måste ju klara den på lördag. :)
Låg och tänkte igår innan ja skulle lägga mig på rutinerna ja har och är de något som ja gör varje dag?
Får nog återkomma med de senare för nu går bussen om 15 miuter så måste gå å fixa de sista så ja får med mig allt till skooolannn...



Ses senare

Sol Sol Sol

Vilket härligt väder det är ute och som det har varit de senaste dagarna. Hoppas de håller i ett tag till. Det pratas ju om att de ska komma lite snö men de tror ja när ja ser de kan ja säga. Inte händer de mycket idag inte. Har varit lite ute och gått men inget mer. Sitter inne och skriver rent alla mina anteckningar nu när läraren har lagt ut de. Och varför ska de ta så lång tid för att göra de. Man sitter och väntar och sedan när de väl kommer så finns de inte ett datum på de så man får leta sig fram till det man vill ha. Typsikt!

Näe dags att göra något annat nu när man har tid.

Dagen

Dagen har inte varit så spännande,inte gjort så mycket utan bara tagit de lugnt i de fina vädret. Föreläsningen var väldigt intressant. Att få höra om äldre och deras matrutiner eller vad man ska säga.
Blir nog lättare att förstå när ja har alla anteckningar. Nu är de grey´s på kanal 5 så ska koncentrera mig på de och sedan göra iordning mig för sängen för denna dag har varit tuff

Uppe med tuppen

NU är man uppe med tupen.... typ. Vart uppe ett bra tag och klar för de ska komma och rensa våra ventlilationer idag och man vill ju inte vara i vägen då de springer runt här hemma. Så nu väntar man bara på att klockan ska gå så man kan åa till dagens föreläsning, verkar spännande då de ska vara hur de äldre äter och så. Sen får vi se vad dagen har att visa för de är ju så fint väder ute!



Ses senare

Shopping och en lugn kväll

Shopping bestod denna lördag för. åkte ner tidigt idag ner till stan för att springa runt på stan med Julia. Var ett tag sedan man sågs så passade på att träffas nu när båda har tid och de inte är allt för mycket i skolan...Kvällen spenderas framför tv:n och tittar på körslaget och sedan att sitta och titta efter en större lägenhet.


Fredag

Fredag idag då. Gud, vad veckorna går snabbt nuförtiden. De verkligen springer iväg. Hinner knappt me vill ha fler timmat på dygnet.... Vad har ja gjort idag då. Jo ja flrsökte ta lite sovmorgon idag innan de var dags att ta sig till skolan men de var ju värdelöst, vaknade kalrvaken vid sju. Bara att kliva upp.
Jag och Mikaela sprang runt på övervåningen i L-huset och försökte få fram våra svar på tentorna så vi måste ha sett roliga ut där.. Trodde ja klarade den men de visade sig att ja fick fel tenta så ja missade med någon poäng så den 24/4 så får jag göra om HELA tentan igen.Tpiskt. SÅ nu är de bara att få allt att gå ihop med de gamla ja måste läsa men även de i den nya delkursen. Så de dröjer inte länge innan ja kryper in i min "plugg grotta" igen.

Inget blir som man tänkt sig

Inget blir något som man tänkt sig så det spelar ingen roll längre om man bestämmer sig för något för de blir aldrig så. Hade planerat massor att göra nu när ja är själv onsdag till fredag eftermiddag. Men inte har ja gjort mycket inte. Pluggat har blivit all tack och lov. Det enda man väntar på nu är tenta svaren som man förhoppningsvis får reda på imorgon då de ligger ute med att de är rättade men inte införda i systemet. Alltid ska de vara något som håller en på en tråd.

Helgen

Helgen hr varit hur superb som helst. Har verkligen fått vila upp mig ordentligt så nu kan man ge järnet i skolan igen utan att känna sig sliten... I fredags var det påskmiddag nummer ett hos underbara farmor. Och gud som man åt. Var verkligen jätte gott, som vanligt. Sedan igår åkte vi till min moster i uppsla för middag nummer två. Så då åt man massa mat där med. Så nu är ja rätt så trött på påskmaten för detta år. Passade även på att fira henne för att hon fyllde i veckan så... Hade jätte roligt i bilden dit. Lekte papparazzi med morfar och de som åkte med där...

Idag så händer det inte så mycket bara ta de lugnt. Har hyrt änglar och demoner och ice age 3 som ja ska se, så de kommer recensioner sedan kanske nör ja sett dem...

RSS 2.0