Ny kurs, nya böcker.

I måndags började den andra delkursen och jag trodde inte att jag skulle sitta klistrad framför läraren och vara så inne i föreläsningarna från första dagen. men de var ja. Så nu känns det bra att ja har kommit igång med läsandet direkt nu vilket ja inte gjorde i förra.

Idag åkte ja till västerås för att fira påsk med familjen vilket ja verkligen ser fram emot, var så länge sedan man var med familjen och släkten.

nu kanske man ska läsa klart de man börjat på i boken.



Ses senare

2 år

Det är nu två år sedan som du bestämde dig för att inte vara kvar hos oss längre. Och det finns inte en dag som går som jag inte saknar dig.  Får ett stort hål i mitt hjärta, att du är borta finns inte i mina tankar. Jag blundar och känner mitt hjärta banka. Att inse att du aldrig kommer tillbaka gör så ont, att du inte finns till kommer bli så tomt man gråter, man skriker man är arg men de man inte kan se. Att en händelse som denna inte kan ske. Du mådde tydligen inte bra, ett rop på hjälp och du kanske vart kvar.

Men med din envishet såg du inte ljuset på evighet. Men i våra hjärtan du lever vidare med minnen, starka som inser att vi öppnar våra sinnen. Vi lär oss älska, förlåta, visa känslor, jag älskar dig, du var min bästa pappa och du finns alltid kvar för mig. Man behöver bara vända ryggen till och ett liv kan försvinna, men ändå måste vi försöka leva och vår rädsla övervinna. Pappa, vi alla älskar dig och saknar dig som du var. Men vi får fortsätta med minnena som sitter kvar. Du gav oss glädje, hopp och lycka, det kommer dottern alltid att tycka. <3

Jag fann mig själv idag men jag sprang iväg. Men det var något som höll mig tillbaka. En röst av förnuft som jag hade glömt. Men du är inte här och säger det du brukar men det står på natthimmelen ikväll.

Så ja ger inte upp jag bryter inte ihop innan man anar går det den andra vägen och jag ska vara stark även om allt går fel. När jag står i mörkret tror jag fortfarande på att det är någon som vakar över mig. Jag är inte rädd att följa vart jag än ska. Dagen igår är borta och idag lever jag mina stunder och drömmar

En dikt för dig pappa:

Du ser att jag gråter.

Du ser mina tårar på min kind?

Kan du förstå varför jag gråter?

Så många tårar, för en enda sak.

En sak som är för svår för själen att förstå.

Hoppas tårar kan läka mina sår.

Det finns inget jag kan göra,

Inte mer än att låta tårarna bestå.


Student

I och med att jag inte hade suttit i skolbänken på typ 3 år så har jag märkt att vara en student igen har ju sina för- och nackdelar. Fördelarna är ju självklart att man får lära sig saker igen och att få träffa nya människor och härliga personer kan ja tillägga. Är jätte nöjd med min klass och har kommit nära några stycken och de är ja super glad för.
Nack delarna är att kroppen är inte van med att gå upp tidigt och sedan sitta timmar med att läsa en massa. De försvinner ju snabbt har det sagts bara att kroppen får vänja sig. Men nu har det snart gått 10 veckor och den är fortfarande INTE van än. Denna vecka har ja knappt öppnat böckerna för att ja har inte mått bra alls då kroppen har reagerat på stressen i skolan och inte minst tentan som närmar sig snabbt. Men hoppas att de blir bättre snart och att de inte kommer vara så här i månader. DE klarar inte min kropp av.

Oj

Oj såg nu när ja tittade att de var ett tag sedan man skrev. Men inte så mycket som har hänt. Har suttit och läst det mesta i mina böcker inför tentan och sedan har man bara tagit de lugnt. Det är inte förän efter tentan är klar som jag kommer festa. Då har mitt slit i 3 månader gjort så att ja förtjänar att ta en runda på stan. Kommer inte ihåg sist som jag var ute och hade riktigt roligt med mina vänner.
Näe nu är de dags att återgå till boken så att den blir klar så kan man gå till en annan imorgon. 6-7 timmars plugg i allafall 4 dagar återstår och då har ja också en massa andra ärenden att göra så hoppas att man klarar de.


Redan söndag

Igår hade jag de jätte trevligt på stan med malin. Vi sprang nog nästan in i varje klädesaffär och massa andra affärer. Konstigt nog så handlade man inte så mycket men lite saker fick följa med mig hem. Köpte ett linne och en cardigan på gina och underkläder på hm och hittade äntligen skor på skohuset. Dem satt perfekt så då kan man ju lika bra slå till. Sedan hamnade vi hemma hos malin och hade allmänt roligt.
Tittade på melodifestivalen oxå, var inte så nöjd med vinnarlåten men som vanligt får man väl lyssna på den mycket så kanske de ändras.Vem vet!

Ikväll går tåget hem tillbaka till Örebro. Skulle vilja stanna kvar längre om man inte hade behövt åka tillbaka och fixa allt med skolan.



//FiA

Fredags mys

Nu är de fredagsmys som reklamen sjunger då å då på tv:n....
Tillbringar denna helg i västerås. Kände att jag har slitit så mycket i skolan nu på sista tiden så då passade ja på nu innan de blir mer i skolan inför tentan att åka hem till min kära familj hemma i västerås. Tillbringar helgen hos farmor och ikväll blev det let´s dance och sedan blir det ett avsnitt av förhäxad säsong 8, såg att ja hade en skiva med i datan så...

Imorgon ska ja få träffa min gummsa Malin och fira henne för att hon fyller på söndag. Så passar på att ta de imorgon då ja vill åka hem i något lagom tid på söndag. Har ju skola på måndag vad ja vet nu iallafall.
Så imorgon får ja spendera lite pengar då både ja och Malin ska ut på jakt efter skor och massa annat. Hoppas bara man hittar något. I och med att våren verkar vara på väg nu så dröjer det nog inte länge till innan man behöver springa runt i jätte varma vinter skor fast det är ju skönt att vara varm om fötterna... Så de vore ju bra om man kunde hitta ett par skor man kan gå med. Lika bra som en vän till mig sa " lika bra att leta skor nu för man är ju så kräsen på att köpa skor".

Tänkte att jag skulle lägga upp imorgon va ja hittade på stan men som ja ser nu får de vänta tills ja kommer hem då ja inte har någon kamera med mig hit. Vilket var väldigt dumt av mig!!!


nu ska ja se vilka som röstas ut ur Le´s dance hoppas att mina favoriter får var kvar. Det återstår att se..

Sov så gott alla, så hörs vi mer imorgon.

/// FiA

Ingen vanlig dag idag!

Som man kan läsa på rubriken här ovanför så är det ingen vanlig dag idag. Det är nämligen min kära underbara pappas födelsedag idag. Idag blir han nämligen 45år. Önksar att man kunde få fira honom riktigt ordentligt med tårta och allt som tillhör att fira någon som fyller år. Gick häromdagen och tittade på födelsedags present till honom som ja alltid gör men när jag går där på stan så slår de mig att han kommer ändå inte kunna öppna de för han finns ju inte med oss längre i livet. Så det enda ja kan göra är att tända ett ljus för honom och fira honom ordenligt i mina tankar och fantasier.


Big TROUBLE!!!

Nu sitter jag verkligen i skiten kan ja säga. Idag var det dagen då jag bara skulle ta de lugnt. Men inte kan man slapna av när man inte gjort det man skulle ha gjort för att kunna vara lat och gå runt på stan. Den här j*vla fallbeskrivningen jagar runt mig känns det som. Borde vara egentligen vara klar med den. Men igår skickade jag iväg ett mail till läraren då man inte fattade något, och något klarnade det upp flr stunden. Och idag när jag skulle fortsätta igen för att göra klart den så sitter jag fast igen. Och inte kommer den vara klar idag heller så som jag känner mig just nu. Paniken börja komma fram lite smått. Och imorgon hinner man inte då man har föreläsning och seminarium hela dagen och sedan ska gruppen sitta och göra klart fältrapporten så vi har den klar. Så hoppas den blir klar imorgon så vi slipper sitta på fredagen för då kan jag vara uppe sent imorgon kväll och kämpa med det sista på denna uppgit som inte vill bli klar. Och gissar på att de är många som redan är klara med den.......
Men oftast så gör jag mina saker i sista minuten och de brukar lösa sig men nu känns det som att det verkligen inte kommer göra de. Kanske ska ta en dusj och se om de släpper sig lite.

Tisdag

Idag är det tisdag vilket betyder desprate housewifes. Och nu har jag inte älsklingen som sitter och suckar bakom mig medans det går på tv:n för han jobbar!! Fast innan jag kan slappna av så har jag saker att göra, vilket är som vanligt skoljobb att göra.Denna vecka har vi en fältrapport som ska vara klar men den är de så den behöver man inte tänka på så mycket just nu tycker jag. Utan de stora problemet är fallbeskrivningen som jag sitter och kämpar med och som ska vara inne på fredag morgon exakt 0900.. Och inte var det lätt när man inte fattade så mycket av beskrivningen heller men då skickar man ett snabbt iväg ett mail till läraren så löser det sig allt. Men man kanske ska fixa lite mat i magen nu när den börjar kurra lite.





Torsdag igen

Idag är det massor av tankar som vandrar runt i skallen på en.. Var idag på en skola som heter Ekeskolan som är en specialskola för barn/elever med en synskada och med ytterligare funktionsnedsättning. Interjuvade en person för våran fältrapport. Var väldigt spännande kan ja säga!! Skolundervisningen är helt annorlunda än vad vi/jag är vana med, en undervisningsdag för dom kan handla om hur man sätter på sig kläder, tvättar sig, bli så självständiga som möjligt, minst 2 assistenter per elev osv, man fick sig en tankeställare kan jag säga....

Sen när man väl är hemma och sätter sig ner med böckerna för att läsa lite så tappar ja verkligen gnistan. Slår upp bok efter bok för att kunna läsa men den slås igen lika snabbt igen. Så jag har väl läst några sidor bara mot vad ja verkligen borde ha hunnit nu. Känner ju pressen från tentan som börja närma sig långsamt i skallen på en.
Och inte nog med det, man ska försöka ha ett liv också medans man studerar vilket jag ha kommit på att det är jätte svårt att  ha. Känns som om man bara studerar hela tiden. Kanske ska ta en dag eller två och bara vila och bara ta de lugnt och ha ett liv och sedan gå tillbaka till böckerna....Eller?

RSS 2.0