Massa massa pyssel

Idag var det äntligen dags för scrap-maran. Som jag har längtat efter denna dag, många som betalar för att träffas och bara sitta och pyssla med det som vi älskar nämligen scrapbooking. Vart mycket nya saker med dessutom. LIte pennor och stämplar. Så nu har man hittat något nytt som man älskar nämligen att stämpla och embossa det som man sedan målar med fina färgpennor. Tyvärr så sitter jag vid den datan som jag inte har bilder på vad jag gjorde idag. Satt typ med en och samma sak i flera timmar men om man vill att det ska bli perfekt så får det väl inte spela någon roll hur länge man sitter.

Sitter iallfall nu hos mina svärföräldrar och väntar på att vi ska sätta igång och spela spel. Men det är ju massa andra saer som ska göras innan som verkar ta lite tid. Men sedan får jag väl hoppas att det kommer igång med spelandet med lite smått och gott till. Är så gottesugen så :) Men det är som det brukar vara, är alltid gottesugen så. Vet inte varför men så är det.



Hörs senare!!!


Kram kram


Så mycket å så lite tid kvar

Kanske är dumt att sitta här vid datorn när man har massor av saker att göra och inte så mycket tid kvar att göra det på. Har dock haft en vecka på det men som vanligt så skjuter jag fram det till sista stunden och så stressar jag och svär att jah aldrig kommer hinna men som jag alltid gör ändå. Förstår inte varför jag gör så varje gång.

Så jag kanske ska sluta skria här och sätta igång. Bussen går vid halv fyra så.

Skolk?

idag var det en sådan dag som jagj kände för att skolka dagens föreläsning, var ju ändå en fortsättning från gårdsgens. Men om man sitter på en åtta timmars föreläsning såborde man ju fatta något men inte gjorde jag det. Så tänkte att jag kunde sitta hemma och läsa iden boken som det handlade om istället. Och vad mycket jag fattade bara genom att läsa boken än att lyssna på han som pratade och sedan försöka se vad han skriver på overheaden. Jag verkade inte vara den enda som skippade den i klassen iallafall.
Nu tillbaka till läsandet. Men om de blir skolböcker eller annan litteratur vet ja inte än!!!!!!!!

Helgen

Helgen tillbringade jag på Solliden som ligger en liten bit utanför Örebro. Var på konfirmations läger med Almby. Var riktigt roligt. Var inte alls som med Tillberga. Det var ju lite annorlunda men mig gör det inget. Saknar rummen hade ju eget badrum där kan vara det som ja saknar. Hmm!!
Fick inte mycket sömn men det gör inget, är man på läger så är man på läger då får man räkna med lite sömn och mycket att göra.

Lång dag

Ännu en lång dag i skolan. Men nu verkar vi vara nästan klara med alla uppgifter innan tentan. Bara en liten del kvar av en uppgift som vi kommer bli klara med imorgon. Så de är skönt att sedan kunna koncentrera sig på tentan som är om ca två veckor. Men som vanligt så kan ja inte slappna av för dagen. Måste ju göra allt annat som ska var klar tills imorgon med.
Måste ju packa för ska ju på läger i helgen med Almby församling som jag har blivit assistent i. Ska bli spännande. Har ju annars bara varit med i tillberga församling så ska bli kul att se hur de gör.Vem vet kanske kan komma med några bra sake som vi har gjort förrut.

Näe nu kanske man ska fixa med allt annat medans maten står i ugnen. Blir paj idag. Och om ja hinner så ska jag göra en kladdkaka.











Gruppa

Sitter i skolan för att gruppa med gruppen. Får se hur långt vi kommmer idag. Brukar sluta med att vi inte sitter så länge men vem vet kanske gör det idag. Måste ju komma en bra bit med upgiften som ska vara klart nästa vecka på fredag så vi slipper sitta så många gånger. Bättre att bli klar tidigare så man kan koncentrera sig på tentan som är snart. Börjar närma sig med stora steg......

Födelsedag

Födelsedagen min spenderades först i skolan med föreläsningar men gick under den sista då jag inte orkade vara kvarlängre i skolan. Inge roligt när själva föreläsaren refererar till den generella linjen bara. Plus att det kommr ut på black board sen så man kan läsa vad den föreläste om.

Kvällen spenderades med älsklingen med god mat och filmen bounty hunter. Var riktigt bra...

Söndag

Söndag och jag sitter ännu en gång på tåget hem till Örebro. Brukar vara så ofta fast nu var det ju en riktig bra anledning att åka hem. Träffa släkt och vänner och fira min födelsedag som till stor del är imorgon. Men vad gör man när man inte kan firas på den rikgtiga dagen, jo man tar det någon dag tidigare och det är ju precis vad jag gjorde. Smart som jag är!!

Tåg måste vara det tråkigaste som finns bortsett från söndagar. Förrut när jag var mindre älskade jag att åka tåg men nu avskyr jag det massor. Måste vara från när jag studerade i Göteborg och fick ¨ka så läånge på samma tåg. Och det är ju inte heller mycket man ser när man åker bara massa träd och mörker vid denna tid och årstid.
Söndagar är inte heller roliga. Då vet man att imorgon börjar ännu en vecka och skolan är det dags för åter igen.
Börjar känna stressen krypa i kroppen på mig redan nu när jag tänker på att det är åter igen skola imorgon och alla tonvis med saker som vi har att göra klart innan tentan som är snart dessutom. Inte har jag läst alla böcker heller, men de tunna har jag iallafall gjort plus att jag har ju arbetat så mycket med böckerna så man borde ju ha lärt sig något tycker man....

Skönt iallafall att få komma hem till min underbara säng och inte minst min älskling. Saknat honom så...

Näe nu kanske man ska koppla ner datan så man slipper tänka på tiden för snart är vi i Arboga och då är det inte länge kvar innan ja ska kliva av i Örebro.

Släktträff alá Löfgren

Hemma i Västerås för en liten släktträff. Fyller ju år på måndag och det är därför vi hade ett liten träff idag för att fira att jag blir vuxen enligt morfar på det gamla sättet. Massa fika och massa massa prat. Men det är alltid trevligt att träffa släkten.

Fick ganska bra presenter med
  • ett plättleg
  • presentkort panduro ( M känner mig så väl)
  • scrapbooking album
  • 2 ljuslyktor
  • maskin för mackor som man kan klämma ihop
  • någon köksmaskin som man kan vispa och riva i.

Heldag igen

Då var det dags för ännu en heldag i skolan med massa föreläsningar. Var ett tag sedan man hade sådant. Kommer vara som en mosad potatis med massa ny information som man ska lagra någonstans i skallen. Men ja tar med mig datan så ja ak anteckna med den. Går lite snabbare och hänger med mer om den får föllja med.
Näe nu ska ja packa de sista och sedan bara vänta på att bussen ska gå så får vi se hur dagen slutar.

Kram kram

Ny vecka

Då var det måndag igen och det betyder en ny vecka med massa saker att göra i skolan. Var iallafall skönt att åka hem i helgen till mamma och bara ta det lugnt. Sprang runt på stan med M i lördags och klippte mig. Så nöjd så, skönt att ha någon man litar på som klipper en....

Aja men idag utmanade jag ugnen åter igen. Jag ställde mig och bakade en ost och skinkpaj från scratch. tog inte så lång tid som jag trodde det skulle ta. Få ta en bild innan det tar slut. Har typ redan ätit halva pajen redan och sen ska jag ju ha matlåda med mig till skolan så det verkar som att älsklingen inte får någon bit. Som vanligt.

Näe nu ska jag bädda ner mig i sängen- är ju en dag imorgon med.

Dålig start på dagen!

Ingen direkt bra start på dagen har jag fått. Hade velat haft det för det kommer bli en vädigt lång dag idah.Fast har j mig själv att skylla på som inte kollade schemat innan ja satte klockan. Vaknade vid sju tiden typ för att sedan vakna till och fatta att ja börjar kvart över nio och inte tio som ja trodde. Så det var ju upp med mig och stressa med att packa det sista jag hade, kolla så att jag hade allt till skolan och allt annat samt äta frukost. Hann ju inte ta min tablett så får ta den i skolan istället men de gör ju inget. Sen var bussen försenad lite och allt annat.

Det är inte helt enkelt min dag idag. Hoppas att resten blir bättre ska ju sitta med gruppen efter föreläsningen och sedan ska jag ta tåget hem till västerås. Så håll tummarna för mig! De kanske jag behöver?

Ännu en effektiv dag!

Mycket effektiv dag med. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Gått upp tidigt dels för min medicin som ja måste ta och hinna äta frukost efter det gått en timme. Men jag har ju inget stress på morgonen och sedan hunnit ochhängt med på föreläsningen idag och verkligen suttit klistrad framför datan och antecknat. LVU var ju jätte spännande. Synd att jag inte hann läsa innan men de kan jag ju göra i helgen. Nu måste jag ju göra allt som ska göras innan imorgon som att:
  • packa
  • fixa allt inför skolan nästa vecka
  • läsa på det jag ska gjort till imorgon
  • pyssla
Pyssla kanske inte är det viktigaste men måste ju ha något annat att göra än skola och tv. Lite omväxling liksom.
Sitter till och med i köket och lagar mat!! JAG lagar mat kan knappt tro de, och ja jag är ju kock men det är det hära med brandvarnaren och våran spis som inte går ihop och ÖBO blir "lite" sura om jag ringer och säger att jag behöver ännu en brandvarnare för att jag har slagit sönder den andra. Med andra ord den bärjar tjuta och jag inte får ner den så slår ja ner den med kvasten för att den ska sluta tjuta. Effektivt ja men inte ligger man bra till hos värden då.

Dags att kolla till pasta såsen så den inte blir för salt.

Gårdagens

Gårdagen var mycket effektiv. Fick mycket gjort i skolan med gruppen och det är ju skönt. Då kan man slappna av lite. Fast svårt att göra det. Sedan var det fort hem och lämna väskan och sedan ner till O´learys på lite för mingel innan hockey matchen började. Var ju Örebro mot Västerås. Örebro har ju vunnit alla matcher hittills så de skulle bli spännande att se om de vann även denna match. Men Västerås spelade tufft och tog hem segern med 2-0 tror ja det var. Var i alla fall spännande match för att vara den första hockey match som jag gått på. Tror att jag kommer gå på flera. Men vilka lag som spelar det vet jag ännu inte. Det återstår att se.


Snabbt inlägg

Snabbt inlägg här och sedan får jag uppdatera sedan när jag kommer hem. Gårdagen kommer senare jag LOVAR!

Vaknar upp och snozar lite för vem vill gå upp ur den varma goa sängen när man ser ut och de verkligen öser ner utanför. Så nu gott folk är det verkligen höst. Och snart fyller jag så det är väl det enda positiva med hösten att lilla jag växer.
Har hunnit med lite andra saker på morgonen nu som att svara på lite mail och föreberada lite inför den långa föreläsningen idag. Måste ju ha med lill-datan då jag vet att ja pallar nog inte att skriva förhand i tre timmar med ämnet som vi ska ha nämligen Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga. Så det gäller ju att hänga med är ju viktiga saker som nämns.
Nej nu kolla så att jag har allt med mig till skolan samt att jag kanske ska äta lite frukost så man orkar med förmiddagen med grupparbete.

Hörs senare!

Dagen

Inlägget om rutinerna får komma senare. Tänkte dra dagen lite snabbt och sedan dricka mitt melissa té och sedan läsa en bok. Något annat än skolsaker.

Gick upp tidigt idag för att hinna med allt idag, som att ta min tablett och sedan låta tiden gå som ska så jag får min frukost. Dessutom hinna packa allt. Vilket jag hann och till och med att vara tidigare i skolan för att bussarna har nya tider nu så de går oftare. Men det är inte det som jag skulle komma till utan det var att de hade dubbelbokat våran föreläsare så jag hade gått upp tidigt i onödan. men fick lite gjort med gruppen iallafall.

nu dags för mitt underbara goda té och en bok som inte är kurslitteratur

God Morgon

Då var det en ny morgon på en ny vecka. En vecka med massa saker att göra på min lista som jag har i skallen. Ska försöka få ner den lite idag hade jag tänkt. Har ju bara föreläsning till tolv och sedan lite arbete med gruppen men vi sitter nog inte till sent på kvällen så jag kommer ju hinna med lite saker iallafall.
Tänkte senare skriva lite om rutiner. Vet inte varför men jag kom på det igår kväll innan jag skulle somna och skrev upp det på en lapp för att inte glömma så får väl sehur det går.

Nu dags att äta frukost då det gått en timme efter att man har tagit sin tablett och sedan kanske man ska packa skolväskan som jag glömde igår så att man har med sig det som man behöver för att kunna klara av skoldagen.
Lägger upp en bild från nu imorse, nyvaken och hungrig!!!

Hörs senare!


Full rulle hela dagen

Här har det varit full rulle hela dagen nästan. Gjorde klart disken som inte vart klart igår efter all rännande igår. Hann ju inte med allt igår så tänkte att jag går upp tidigt och sätter igång. Men vart inte som det var sagt heller. Vaknade i tid men låg kvar i sängen kankse lite för länge. Men Men.

Sedan sattejag igång med allt. Diskade och donade och bäddade rent sängen med de nya sängkläderna som vi kostade på oss igår på IKEA.

Nu gäller det bara att komma tillbaka med orken att studera! Försöker sitta nu men vet varken vartjag ska börja. Får väl ta det en liten funderare och fixa iordning ett schema för det så man har något att gå efter. Har ju hamnat lite i obalans efter dessa sjuka dagar som jag haft, fortfarande lite sjuk men jag kan vara ute och göra saker bara jag tar de lugnt vilket är så skönt.

På bättringsvägen

Tack och lov så verkar jag vara på bättrings vägen nu. Är helt trött på att vara sjuk och inget som jag precis har tid med.
Igår ringde T sjukupplysningen och sedan fick vi tid på jouren kan ju inte låta fortsätta så här tänkte vi. Lite som vi trodde men inte helt. Var inte halsfluss men de kunde vara något annat som visade negativt då men som kan visa positivt om några dagar. Så jag fick antibiotika utskrivet som jag skulle ta och blir ja inte bättre så skulle ja ringa vårdcentralen för då var det säkert något annat.
Fick stå ute i en halvtimme i kylan och sjuk som ja är inge roligt kan ja säga. Aja hamnade på apoteket och hämtade och sedan hem och kurera mig. Sov gott och vaknade upp i morse över ingen halsont gick då å kollade halsen och inget syns som igår, så det verkar som om medicinen funkar. Men i och med att jag skriver här och hoppas att de hjälper så går det väl åt andra hållet. Skulle inte förvåna mig. Ropa inte hej för tidigt som jag börjat sagt då de alltid har blivit tvärtom om något som jag hoppas på.

Nu ska jag hitta på något fast jag är sjuk. Inget anträngade bara kanske ska ja skriva ut allt från skolan så jag har det gjort!?


Ork

Orkar inte vara sjuk längre. Trött på värk och allt annat som har med att man är sjuk.
I och med att jag är sjuk så kunde jag inte åka hem till Vässan som jag hade tänkt, men
det får jag kanske göra nästa vecka om jag är frisk.

Nu ska ha vila. Helt utslagen. Konstigt att jag ens orkar skriva här

RSS 2.0