Mycket som har hänt

Anledningen att jag inte har uppdaterat på sistone är för att det har hänt lite saker i familjen både positiva och negativa händelser. Men det blir bättre med tiden det känner jag på mig. Går bara i genom en liten tuff period, men arbetar bäst genom det med massor av musik och att ha saker att göra. Så nu fokuserar jag ganska mycket på skolan och konfirmationen och inte minst träningen. Så om det inte blir så mycket skrivande här så kommer det att komma bara ja känner att jag klarar av det.


Fördriva tid

Måste hitta på bättre saker att fördriva tid på i skolan. Oftast hamnar man här i biblioteket vid en dator. Men det finns liksom inget annat att göra. Får ta med mig läsböcker som inte har med skolan och göra kanske.

Första gången

Första träningen på år 2011 är avklarad. kan strycka det från listan nu med ett gott samvete. Körde lite kondition ochs edan lite övningar för rygg och mage samt armarna. Kommer ha riktig med tränings värk imorgon då jag redan nu känner av i armarna och jag stretchade ut ordentligt för att inte riskera ha ont imorgon. Håller tummarna nu ordentligt på att värken bara är kortvarig och inte långvarig.

Första dagen

Första dagen på termin 3 idag då. Känner på mig att det kommer bli en lång dag men det återstår och ser.
kommer bli en tuff termin enligt R som sa det. Så det får vi väl se om det blir. Ska iallafall bli skönt att sätta igång igen efter en ganska lång ledighet från skolan. Har ju inte haft något sedan den 20:e december om man inte räknar redovosningen förra måndagen.

Slänger in en dagens nedanför. Dålig bild men vad ska man göra när man är själv och inte kan få någon att göra det på en.

linne från H&M och jeansen från Gina Tricot


Nyårslöftet

Vid nyår gjorde jag ett nyårslöfte och skrev ner lite löften som jag skulle ha. Dels att börja blogga mera och sedan lite andra saker som att träna mer och sedan fokusera ännu mera på skolan. Vilket har fungerat sådär. Träna har jag ännu inte kunnat gjort då min rygg har varit helt paj efter en olycka på gatan utanför så nu när den äntligen är bra igen så ska jag sätta igång igen med träningen. Skolan börar ju på måndag med en ny termin igen så då kan jag fokusera årdentligt på den. Bloggen har jag inte skrivit i så mycket sedan det blev ett nytt år men det har liksom inte hänt något så jag har att skriva om men det kommer det bli ändring på då jag har tänkt lägga ut dagens outfit, hur min träning och skola går. Så förhoppningsvis så kommer jag uppdatera varje dag. På måndag kommer det iallafall ut om mina mått så man kan se hur det går.

Måste även få någon att hjälpa mig med designen på bloggen.

7-9/1

I helgen var det besök här hemma. Min barndomskompis M kom hit och tillbringade helgen här. Fredagen tillbringades med lite tid nere på stan och springa runt i minst varje affär nästan kändes det som. Men det var ju lite rea här och var som promt måste kollas. Kom hem med lite nya kläder så nu måste det snart rensas i garderoben om jag ska få plats.
Sen mot kvällen gjorde vi iordning oss för att bege oss ner mot stan för att äta gott. Kändes som om man skulle rulla där ifrån senare...

Lördagen tillbringades på marieberg köpcentrum. Oj vad lång tid vi var där. Gick in i ena affär efter andra. Även en tripp till ikea vart det. Köpte hem lite saker för att sedan upptäcka hemma att det inte passar. Har länge varit ute efter en lampa att ha i hallen så jag hittar en jätte fin och frågar personalen på ikea om den skulle passa å förkalrade hur det såg ut uppe i taket och fick till svar att ja, det kommer passa. För att sedan när ja kommer hem när jag öppnar paketet att det inte passar. Snacka om sur jag blev på dem. När man står och berättar hur det ser ut och sedan få upptäcka att det itne ens är sådan elkabel som jag ska ha. Får ta bussen tillbaka dit och prata med dem åter igen. Har bara inte hunnit.

Söndagen tillbringades inne med en massa och då menar jag massa wii spelande. Men det var roligt att ha M hit över helgen. Var länge sedan vi gjorde något roligt. Svårt att få saker att passa ihop när ena har jobb och jag har en massa i skolan och sedan att vi bor 8-9 mil ifrån varandra.

Kväll ute

i onsdags fick jag en tid på kvällen som jag skulle vara klar till. Älsklingen hade nämligen fixat en sak som vi skulle göra. Först gick vi till jensen´s och åt jätte god mat och bara hade trevligt. Sen gick vi på biopå narnia 3 som ha rkommit ut. Har ju sagt länge att ja ville se den så nu fick ja det. Var ju en 3D film så fick sitta med jätte fula glasögon som jag tog med mig hem för vi har 3D film hemma på dvd så nu slipper ja se suddigt. Hade iallafall jätte roligt hela kvällen och det var bra att vi gick ut bara vi två och umgås. Bra för förhållandet..


Nu har man tagit lite ledigt så nu kan man börja uppdatera här igen.

Julen tillbringades med släkt och bekanta. Riktigt skönt att få samlas och bara ha trevligt. Tyvärr kom det ingen tomte men det kom i alla fall massa tomtenissar som kunde hjälpas åt att dela ut klapparna. J fick nog de flesta tror ja, inte konstigt då han är minst :P

Sen var det dags för att skriva hemtentan som lades ut i mellandagarna, så någon shopping har jag inte hunnit med som jag hade velat. Var ju några frågor att besvara men det skulle ju vara ett antal sidor så tyckte det var bättre att klara av det och sedan om ja kan gå ner på stan.

Sen rätt som det var det nyår och den spenderades på Bjurhovda hemma hos mammas kille.  Fast först var det iväg till moster som fyllde år. Men på kvällen sen åt vi och sen kom det massa folk så vi satt bara och pratade och hade det trevligt. Sen vid tolvslaget var det dags för att gå ut och skjuta lite raketter och skåla in det nya året. Var många som sköt iväg fyrverkerier var så fint så att titta på massa färger som var där för en sekund för att sedan försvinna, typiskt mig att inte ha med min kamera ut så man kunde fotografera det.

Så nu när tentan är inlämnad är det äntligen tid för lite ledighet innan skolan börjar nästa vecka med en redovisning som vi har kvar på denna termin sen ännu en veckas ledighet innan den tredje terminen börjar. Fast jag förstår inte varför de inte bara kan sätta igång direkt nästa vecka. Måste det verkligen gå en vecka mellan starterna av terminerna??

Aja jag klagar inte. Mer tid för mig att bli av med den j*vla förkylningen som jag har åkt på. Plus så kan jag fixa och dona lite hemma och sedan kommer ju Malin på fredag så det ska bli roligt!!!

 

Kram

 


RSS 2.0