Ny design

Fick bli en ny design och vad ja har kämpat med den fast det är ändå inte jag som har gjort den utan tog den från en som gör saker gratis. men knepigt att klippa och klistra in där det ska vara.

Ny design

Fick bli en ny design och vad ja har kämpat med den fast det är ändå inte jag som har gjort den utan tog den från en som gör saker gratis. men knepigt att klippa och klistra in där det ska vara.

Härliga dagar nu framöver

Härliga dagar har man haft nu. Igår tog vi tåget till Västerås för att fira lite midsommar. Men jag passade på att stanna kvar på stan lite och gå runt med farmor min och kolla runt på alla reor. Hamnade iallafall som jag tänkte i stolen hos en frisör så nu är man ny friserad så nu fattas bara färgen som kommer i på tisdag tidigast. Glömde den hemma i örebro så får som vanligt köpa en ny..

Igår firades midsommar hemma hos den underbara vännen ferniz, grillade och åt massor och spelade kubb och andra roliga spel. Hade riktigt trevligt fast de var ju jag som satt och halv sov i soffan vid 2 tiden i natt men monopol spelet drog lite ut på tiden än vad vi hade räknat med men så kan de va.. Idag har vi varit ute och spelat lite golf eller lättare sagt jag har gått med och kollat vart alla bollar hamnar och sedan fått letat när de hamnar fel så de har blivit några kilometer idag med, men de är så fint väder så man kan ju bättra på sin bränna lite medans de är fint väder ute. Nej nu ska jag väl lägga mig ute och sola lite. Börja tröttna på att förlora mot farmor (tävlar varje år om vem som blir brunast) hon vinner ju alltid.


Kram på er alla

Bloggtorkan upphör!

Nu är det dags att få fart lite här igen, dags att komma igång igen. Har inte skrivit här så mycket på ett tag har haft annat att göra och ibland har ja inte haft något att skriva så då anser ja att de inte är någon idé att ens logga in. Har iallafall skrivit i min "dagbok" som ja har när ja har saker att skriva som ja inte kan skriva här eller visst kan jag göra det men känner inte mig redo att skriva det här än. Nog om de.

Klarade tentan som jag gjorde i slutet av maj och de känns skönt för nu kan ja verkligen slappna av och ha sommalov som man säger.  Så nu är man ute och går i de fina vädret och imon åker man hem en vecka till västerås och då ska ja ligga och glesa i solen och bli brun, nu jäklar ska ja bli de med. Har jätte svårt att bli brun annars men nu ger ja mig inte så lätt....  Näe kanske dags att packa så man har allt klart tills imon då.

Hej svejs

RSS 2.0