Klaga??

Måste få skriva av mig lite här känner jag. Och då blir det väl ett klago inlägg gissar jag på.
Igår fick vi våran hemtenta som vi ska göra istället för en salstenta. Jag trodde att det skulle vara lätt att svara på lite frågor och så. Men icke sa nicke så fel jag hade. Har suttit typ hela dagen idag och halva igår med att kolla runt information för att kunna styrka det jag skriver och för att få till det med rätt fakta och hur långt har jag kommit då? jo inte ens en fjärdel av word dokumentet. Visst hon sa inte hur lång det skulle vara per fråga men man vill ju kunna lämna in några sidor iallafall.

Vill ju komma så lång som möjligt så man kan få ha lite fritid i helgen då min syster med son kommer ner från Gävle för att hälsa på. Aja får väl logga ut härifrån och ta en fem minuters ben sträcka så kan jag fortsätta sedan med tentan.

Ses senare.

Ännu en lördag förbi

Då var det lördag igen då da. Inte har man gjort så mycket idag heller, små städat köket lite så nu är det rent och fint. Fattas bara det sista i andra rummet så är det klart med.

Tillbringat kvällen med att sitta och spela monopol med älsklingen min, och inte vilket monopol som helst utan det med dvd som man använder till. Riktigt roligt fast man måste vara tre men de läser sig alltid tyckte vi. Och som vanligt så förlorade man som alltid. Men otur i spel betyder tur i kärlek, vilket jag har ändå <3<3



Näe nu ska jag återgå till film tittande som vi ska göra. Ses imon.

Tråk dag

Idag har det verkligen varit en tåk dag. Har inte gjort så mycket utan bara suttit och gjort nada. Fast det var ju en tid då jag fick min städ mani och började tok städa köket så nu är det skinande rent vilket säkert håller i sig minst en dag till om jag känner älsklingen min. Får väl ta resten av lägenheten imorn om ja orkar....

Satt tidigare idag och kollade upp mina böcker inför termin 2 i höst och de visade sig vara runt 18 böcker vi ska ha och några är lagar så det kommer bli dyrt då ja hittade 10 stycken för typ 2700 och då fattas de ju massa böcker som ja inte hittade. Kommer bli fattig i höst om ja inte hittar begagnade eller kan låna dem.

Näe nu är det dags att slänga mitt trötta huvud på kudden så man kommer upp imorn. Te kokaren är laddad och listan för imon klar.

Så natti natti alla

En lördag i Uppsala :P

Ja då var det lördag igen och snart är kväällen slut och då får man gå å sova *jublar*... Dagen har varit ganska slappande, har ju inte gjort så mycket precis. Var iväg till kunskapens dag i min kusin skola och vart visad runt där så nu har man sett de. Sen passade vi på att åka förbi the scrapbook store som jag hade mitt presentkort från sen i julas av dem. Så nu har man med sig en massa pyssel med sig hem, så gissar på att älskling kommer bara sucka åt mig när han ser allt, passade ju på för de var ju REA. Och man vet ju hur jag är när det kommer till rea då handlar jag :P

Nu ska jag återgå till filmerna som vi har hyrt ikväll om jag kan hålla mig vaken de vill säga är helt slut..



En bild från den sista april. skulle inte ha tagit en bild då men de visade sig bli en bra bild ändå för att vara ett "misstag"

Lugn fredag kväll

Då var man här i Uppsala då efter ett tags resande. För en gångs skull så var det inget försenat men det betyder inte att det var en tuff resa ändå. Var det inte en katt som gjorde det jobbigt så var det något annat. Men fram kom ja.

Vart en väldigt lugn kväll med talang tittande och sedan lite läsande tror ja det får bli.

Får se vad morgon dagen har att visa sig. Skulle tydligen vara kunskapsdagen så vad det är vet ja inte riktigt sen ska jag äntligen få gå på en affär som ja längtat efter. Vilken får ni reda på imorgon.


Sov så gott ni alla <3<3

snart helg

Snart är det helg, skönt...Kommer nog tillbringa min tid i Uppsala och ta det lugnt med kusinerna. Får se vad man mer hittar på. Alltid dyker det upp något som ska göras.

Nästa vecka har vi inget i skolan så det blir att sitta hemma och ta igen med läsandet. Har lite kapitel kvar som måste läsas så de är ju perfecto!!! Sen läsa på om fallet som ska redovisas snart med. Men men.



Hemma äntligen

Som jag skrev tidigare inlägg så har denna dag varit konstig enligt mig.. Kände väl inte som en tip top dag när jag vaknade men de gör det aldrig när ja ska redovisa så de kan ju vara de :d
När jag väl har strressat mig iväg till skolan och skyndar mig till lektionen så visar det sig att de har blivit något fel med bokning av sal så vi börjar inte förän 10:15 och klockan var nu 08:55. Jippi skrek ja tyst för mig själv inne i skallen på mig. Men jag fick sitta ner i lugn och ro och läsa igenom det ja ska läsa upp men ändå.

Så när vi väl börjar så drar läraren upp alla ändrade tider för dagen och sätter in en lunch runt tolv så de var ju inte så länge till då min mage redan hade börjat knorra lite efter maten... De hela slutar med att vi slutar 15 fast vi har schema till 17 vilket det inte gör mig något då man alltid kan göra annat de är inte det- men hur har vi fått ihop dagen i egentligen då vi redan låg efter en timme när vi började vid 10?

Sen när jag var på väg till mötet så slog det mig allt jag har att göra innan ja åker på fredag till min moster i Uppsala. Och skickade iväg ett sms till mamma om att jag kan inte förstå hur man kan hinna med allt man gör med en så kort dag som det är enligt mig. å får till svar att vi löfgrenare är starka. och de måste jag hålla med om att vi är. även hellqvistarna med och inte minst envisa så varför skulle vi inte få allt klart och så fast de blir ju en del stressande men de tror ja vi klarar av eller?

Kanske har med alla rutiner som man har. Jag har ju en del som jag följer kanske är därför som jag kan hinna med allt. På morgnonen så gör ja iordning mig först, äter sedan och hinner ja så sitter jag mig ner vid datan och fipplar runt där för att göra så att tiden går om de inte finns något annat att göra. För att sedan när jag väl kommer hem plocka upp det jag har haft med mig och sedan kanske äta något och sätta mig ner här för att kanske skriva ett inlägg om jag känner för det eller kolla facebook och sedan om ja orkar plugga något..

Fast rutinerna kan ju ändras...Vem vet.

Näe nu ska ja återgå till tv där sex and the city visades på comedy central tydligen då jag vaknade kvart i tio för att se de sista minuterna av grey´s som jag hade väntat på hela veckan...

Sitter i skolan

Sitter i skolan och väntar på att fadder mötet ska börja nu vid fem tiden. Hela dagen har varit konstigt enligt min mening. Mer om det senare idag då ja kommer hem då ja nu insåg att ja måste skriva ut det ja ska göra ochs edan springa och köpa mig något att dricka för att sedan leta reda på salen vi ska vara i. Få se vad som sägs denna gång var ju lite som vi skulle gå igenom- spännande...



Kram på er alla.

Ps: skulle vara roligt att ni som läser lämnar en kommentar i inläggen så man vet vilka som läser bloggen då mina statistik börjar bli större än de brukar vara. Ds.

Hemma i Öret igen!

Då var man hemma igen i Örebro efter en obehaglig buss resa ner till stationen och en seg tåg resa. Men vad gör det, huvudsaken är att man kommer fram... Inte för att man kommer stanna hemma i örebro så länge för i helgen drar ja till Uppsala till moster med familj och kopplar av lite och sedan får vi se vad ja hittar på då man inte behöver vara i skolan på hela nästa vecka...

Senare uppdatering:

Kvällen kunde inte sluta bättre!! Fick nyss reda på att man klarade omtentan som jag gjorde för en vecka sedan kanske de var. Jag har gått sen dess med en enorm tyngd på mina axlar om att jag inte skulle klara de. För den känslan ja hade efter den första tentan att de gick superb och så klarade ja den inte. Den känslan kom nu också men ja vågade inte hoppas för vem vet vad som händer. Men ja klarade den. Så nu kan ja släppa taget om de och gå vidare, och verkligen fokusera på denna kurs. Å sen kan ja sälja mina böcker som ja inte behöver. Dock inte meeuwisse och payne de kommer ja alltid ha nytta av iallafall mina 3 år som återstår.

Nu ska ja dricka upp min kopp té och sedan lägga mig ner och sova tror ja för har mycket att göra imon innan natten kommer igen och det är dags att sova...

Valborgsmästar firande!

Igår firade man att våren har kommit. De är ju det som valborgsmästarfirandet går ut på om ja inte har förstått fel, vilket kan vara mycket möjligt. M och jag sprang runt på stan först och kom hem med lite kläder så nu blir det svårt att få med allt i väskan med sig hem som redan var full när jag kom hit. men de löser sig alltid på något sätt...
Kommer ut mer om kvällen igår senare när ja får ut bilderna från kameran.

Idag har vi firat mamma så vi har ätit och fikat gott. Fast hon fyller inte förän imon men tog firandet idag då vissa var redan här av släkten. Nej nu ska man se på filmen Patriot som ja nog inte har sett förrut...


///Fia

RSS 2.0