Helgen i Gävle!

Vart lite borta från att skriva här, vart upptagen med att busa och umgås med systern min. Men kan dra helgen ändå fast den redan har varit typ är ju söndag nu så.

Fredag: På fredagen drog vi ner på stan för jag var på jakt efter ett par nya skor och lite nya linnen. Har ju letat i Örebro och Västerås utan att hitta skor så borde hitta här tycker jag. Och det lyckades jag faktiskt. Riktigtsköna gråa stövlar som går upp till knäna och lite linnen med dessutom. Hamnade hemma hos T2 med syster och T1. Hade två som hette likadant som jag döpte till T1 å T2. Fick mitt hår färgat och sedan drog vi ut och dansade och drack, visade min syster att jag visst kan ta shottar. Vart paff att jag hade tagit min innan hon ens  hade tagit upp sin. Säg aldrig att jag inte vågar!!

Lördag: Kan ju säga att denna förmiddag som jag vaknade inte var den bästa. Mådde ju inte det bästa och jag var ju inte den enda som mådde dåligt. Så vi hamnade inne hela dagen. Gjorde inte mycket alls. Bara latade oss och lekte lite med J. Badade i över två timmar med honom, E sa att de brukar han inte göra så det var något nytt.

Söndag: Ja de var ju idag de sist jag kollade i alla fall. Tåget gick vid 17 från Gävle station. Bara tagit det lugnt innan tåget gick. Tråkigt att sitta på tåg men vad ska man annars liksom göra för att åka hem GÅ!? Nej tack säger jag bara. Tur att man har data med sig under resan och lite skollitteratur så man har något att göra i alla fall än att stirra ut genom fönstret.

Sitter nu på andra tåget som ska ta mig till Örebro och min älskling. Går snart så passar på att öppna upp datan sannbt som satan för att koppla in internet så man har det under resten av resan. Lite svårt att koppla upp sig när tåget väl börjar rullat bort från stationen.

Men om man ska sammanfatta helgen så har det varit riktigt roligt att träffa systern och lilla busfröt. Könde att det var skönt att släppa allt med skolan och bara ta det lugnt. Men om jag ska erkänna så satt jag lite med skolsaker som jag sa att jag inte skulle göra. Typsikt mig! Men har ju två redovisningar i veckan som jag känner inte har riktigt koll på så för att lugna nerverna lite så läste jag lite på om det. Hoppas bara det lugnade nerverna och inte bara tillfället. Återstår att se.

 

Vart ett långt inlägg idag men så får det bli. Nu rullar tåget så ska ta det lugnt nu. Har ju bara två timmar på detta tåg att dö på.

 

Kram på er alla!!!!!

 

 


En torsdag kväll i en annan stad

Då var det en nytorsdag igen i en ny vecka. Som tidigare skrevs då innan jag skulle iväg så har jag äntligen hamnat i Gävle hos min syster efter en väldigt lång och tråkig tåg resa som verkade aldrig ta slut. Men det gjorde den som tur var för här är jag. Har varit och handlat och sedan bara busat med lillkillen. Imon blir det att göra denna stan osäker återigen och sedan är tanken att jag ska bli lite brunare i skallen igen, är på tiden att det blir av då det var månader sen sist. Hoppas bli klippt snart med. Men det är något som man ska kunna planera in i skolan också, hur nu det ska gå.
Åkte hit för att slippa all tankeställning med skolan så kanske ska försöka hålla det då. Får se hur länge jag klarar det.


Kram på er alla

Äventyr

Väskan är packad och huvudet lämnade jag kvar i sängen i morse, men snart iväg på ett äventyr. Bara någon timme kvar innan tåget går. Detta äventyr går mot gävle till min kära syster och den urgulliga systersonen. Något jag har sett fram emot i några veckor nu. Ska bli så skönt att komma iväg och bara ta det lugnt, släppa all stress från skolan och bara njuta. Slutar väl ändå att jag kommer sitta med något från skolan på tåget eller någon gång under helgen medans jag är där. Det skulle inte förvåna mig ett dugg!! Men jag är ju en löfgrenare/hellqvistare och vi brukar vara sådana att vi kan inte låta något vara utan vi bara måste göra saker hela tiden typ.

Dags att kolla när bussen går mot stationen. Slutade tidigare från skolan så sitter i biblioteket och latar mig men kanske vore bra att veta när bussen går så man inte missar tågt, det skulle väl vara för argligt!!!








Dagens citat!

Väl vald tystnad säger mer än ord

Gårdagen

Ja igår var ju jag i skolan vilket inte är ovanligt alls. Går ju heltid men de betyder ju inte att jag behöver vara där jämnt men de behövs när man har massa lagar denna termin så man verkligen förstår allt. Men det var inte det jag skulle skriva om. Utan det var om att man var ute med sin älsklingen och åt.
Vi bokade bord på Jensen´s och verkligen mös. Var riktigt trevligt och de passande var att de spelade musik som verkligen var typ romantiskt som om de visste att vi skulle komma. Var verkligen trevligt att få vara för sig själva och ägna lite tid med varandra. Har ju så mycket i skolan så jag åker tidigt på morgonen och då sover ju han och när ja kommer hem är han på jobbet så vi går ju om varandra hela tiden. Knappt att vi umgås på kvällen då jag helst ska sova när han kommer hem.

Ska ja kicka?

Funderar starkt på att stanna hemma för denna föreläsningen som vi har. Har ju bra anledningar varför också. Men på något sätt känner jag skuld om ja skulle strunta i att åka och komma senare. Får alltid sådana känslor,vet inte riktigt varför.
Så nu är iallafall alla skolsaker packade och det återstår bara datan så väskan kommer ju väga ton, tur för mig att jag taar bussen idag. Återkommer senare med mer om gårdagen!

Puss

Vad har hänt med mig?

Vad är det som har hänt med mig. Tidigare började de klia i mina fingrar över att jag inte gjorde något. Konstigt det är ju söndag, brukar inte göra så mycket då bara vila upp mig med lite läsande inför veckan som kommer. Men istället för att göra det så sätter ja igång och städar. Vilket inte behövs då allt redan är gjort här hemma. Så jag går och städar ett rent hem.
Något måste vara fel är det första jag tänker på. Förhoppningsvis så kommer jag ut senare om folk från älsklingens jobb bestämmer sig för att gå vidare efter personalfesten. Vi får väl se!!!!!!!!

Äntligen helg

Äntligen är det helg. Har verkligen längtat efter denna helg, men inte av några specifika anledningar utan att bara att få sova ut. Inga tidiga morgonar men får ju inte sova bort hela dagarna. Finns ju massa annat som måste göras då man inte hinner med det på dagarna när man kommer hem från skolan.

Känns att skolan är igång nu, massor att göra nu i skolan när ja tittar på schemat för denna delkurs. Paniken och inte minst stressen börjar komma då, har seminarium efter seminarium och inte nog med alla andra saker man får samtidigt att göra. Och på det ska man hinna läsa i böckerna inför salstentan i november, inte minst med det man ska hinna med att ha ett liv på sedan av skolan. Inte lätt när man har heldagar hela tiden. Och inte lätt detta att läsa på universitet.

Men inte klaga mer nu när det är helg. Bara att njuta av ledigheten medans man kan.

Nu dags att se på film med lite fredagsmys

Svårigheter

Alla hamnar någon gång under sitt liv i svårigheter. Jag har kommit i ännu en till. Som om jag inte har haft tillräckliga svårigheter tidigare utan nu ska de vara ännu en till.Men förhoppningsvis så löser det sig ganska snabbt. Vill inte ha sådant i mitt liv just nu. Har inte tid precis. Så mycket annat i livet som jag måste koncentrera mig på.




En helg i underbara Västerås

Tillbringat en underbar helg här i Västerås. Åkte hit efter anställningsinterjuven som jag var på i fredags. Fick ta bussen då tåget var fullbokat, var jag och en till på bussen om man inte ska räkna med chaffören så det vart ju väldigt miljövänligt eller inte.
Passade på att träffa syster yster en stund på stan när jag väl kom fram efter den jobbiga bussturen (hatar att åka buss långt). Hamnade sen hos mamsen så man kunde passa på att umgås även om det bara var för några timmar då jag skulle ner på stan och bowla med en vän och älsklingen. vilket jag förlorade stort på. Hängde med under första serien men sedan sprang de ifrån mig som vanligt alltså. Hade det väldigt trevligt iallafall. Satt till och med och pratade med en vän i valstugarna som jobbar med kristedemokraterna så nu har man lite koll på det partiet men jag vet fortfarande inte vilket parti jag ska rösta på....

Lördagen hände det inte mycket. Umgicks med älsklingens familj och hadekräftskiva så man proppade i sig massor av mat så man nästan fick knyta upp mjukisarna. Kräftor och räkor som är så gott så detär inte konstigt att man inte kan sluta äta fast man är mätt utan oftast så fortsätter jag att äta bara för att det är gott.

Idag så har jag då inte gjort mycket bara legat och tittat klart på las vegas boxen och väntat på att älsklingen med familj ska komma tillbaka från golfen som jag inte kände för att följa med på. Orkade inte gå upptidigt för att gå med runt. Inte när man inte fått sova bra med den j*kla tanden som bråkar fast tack och lov för värktabletter när man inte kan få tid hos tandläkaren. Näe kanske dags att packa iordning så man har det klart då det är dags att åka senare. Tåget går vid sex tiden tror jag :P


Stressen

Har knappt gått en och eb halv vecka i skolan och redan är stressen ifatt mig redan. Har varit så skönt under sommaren utam att behöva känna sig stressad över något utan bara njuta av solen som vi har haft.
Men redan nu känner jag hur sömnen påverkas och så. Och sömnen är något som jag verkligen kommer behöva speciellt så som mitt skolschema ser ut nu. Det är redan svårt att försökafå in lite träning och sen vet man ju inte om jag får något extra jobb då har jag ju det med som jag måste hinna med. Vad harjag gett mig själv in på egentligen????



Ungefär som det känns när man ska sova och plugga ibland

Tråk

Dagen har varit rätt så bra med tanke på hur den började. Var en ganska kort föreläsning idag, hängde med mer idag än ja gjorde igår. Men de var väl för att de fick sjunka in från igår.

Skyndade mig hem för att hinna med allt som skulle göras innan kvällen var slut för att inget ska ligga så man har massa att göra när man kommer hem nästa helg.
Men de ändrades nu på kvällen. Har fått något viktigt möte på fredag så får vänta tills dess att åka hem. Men hinner iallafall vara hemma över helgen..


Förrvirrad student

Hade igår en heldags föreläsning om vetenskaplig metod. Tänkte innan att det måste vara ett intressant ämne med tanke att vi ska ha tre stycken av det ämnet. Efter snart tre timmar senare så var det äntligen dags för lunch och jag övervägde som några andra att åka hem. Men mitt lilla samvete gnagde inom mig, har jag varit med så här länge kan ja lika stanna kvar andra delen med och försöka hinna med och anteckna då förläsaren var ganska snabb med power point bilderna och använde sitt akademiska språk. Gjorde ju inte det hela precis enklare.

Efter ca sju timmar såvar det hela slut och min skalle var fullproppad med massa ny information som jag fattade typ hälften av. Men en sak lärde jag mig av detta. Att jag inte ska bestämma mig att det är svårt och tråkigt innan jag verkligen försöker begripa det. Fick sitta på kvällen och försöka förstå det hela och konstigt nog efter lite tid så ramlade polleten ner på vissa ställen.

Och inte blir det bättre att inatt fick jag inte mycket sömn och går upp tidigt för att åka till skolan för nästa del av denna föreläsningen vetenskapliga metod och skickar iväg ett snabbt sms till J i klassen för att kolla att det var i aulan vi skulle vara i, för det är bara jag här vilket kändes konsitg då vi skulle börja kvart över nio. Får som svar "ja, vi ska vara där men vi börjar inte förrän kvart över tio. Så nu sitter jag här utanför biblioteket och inget att göra då jag inte tog med mig någon bok att läsa.
Tack och lov att man har med sig datan och nätet så man kan sitta och surfa runt lite för att fördriva tiden lite.


Slutet av veckan

Då var denna helg så gott som över. Imorgon börjar skolan igen för veckan som kommer. Men kan ju inte klaga på att inte ha fått något gjort denna helg. Idag storstädade vi hela lägenheten och inte den vanliga städningen utan överallt. Sen så fick vi äntligen tvätta i tvätt stugan, ingen hade tagit bort våran bokning som förra gången så nu slipper vi ta med tvätten hem till västerås för att tvätta. Fick även lite skolsaker gjorda vilket var skönt då man inte behövde oroa sig över det på tisdag då är det bara att packa inför hemresan.

Nej nu är det kanske dags att fixa med allt annat inför imorgon så man har det klart.
Sov gott alla!!!

dålig uppdatering

dålig uppdatering jag vet. men har haft lite att göra innan skolan började och allt med nollningen också. Men kan ju inte precis skylla på mycket att göra har ju alltid haft tid att kunna skriva ett kort litet inlägg här men har väl varit nere i en liten svacka men som jag håller på att ta mig upp i.

Men nu har iallafall skolan börjat. Så nu blir det att koncentrera sig riktigt ordentligt på den då det verkar vara ännu tuffare termin nu än den första då vi har massa juridik med och lagar. har ju fått en ny studiegrupp att vara i och hittills verkar det vara en bra grupp, har bara inte träffat alla ännu och gjort arbete än utan det komer bli nästa vecka. men so far so good :)




RSS 2.0