Vägkorsning? men ändå lite shopping

Har så mycket att göra nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vet inte riktigt inte vart jag ska börja heller. Måste ju börja någonstans men frågan är bara vart. Och istället för att klaga så borde jag sätta fart men svårt när ja inte vet vilken ände att börja med. Kanske ska klura ut de innan ja tar tag i de, vore ju bra eller?

Var ner till stan idag och gick runt lite med min farmor, åt lite kina och sedan så hamnade man inne på gina som vanligt bland all rea men hittade bara fyra par örhängen. Så nu kan man vara fin..

Aja dags att börja med något från allt man har att fixa.



Pussssssssssss

Fördriva tiden

Att få tiden att gå snabbare är inte lätt har jag märkt. har försökt ett tag nu och det verkar inte funka överhuvudtaget. Tänkte att jag kan ju kolla igenom alla bilder som jag har. Är ju några gig kan jag säga.
Hittade massa bilder som jah inte hade ngn aning om att jag hade på datan. De flesta bilderna är väl från när jag studerade i göteborg. 

men snart kommer väl gänget hem från golfen så man kan få åka dit som de är plannerat.

Ordentligt med kalas

Nu var denna lördag snart över, bara några minuter kvar sen är det söndag igen. Har haft jätte roligt idag med en massa ätande och hälsande på en massa släktningar. Har passat på att prata med folk som man inte har träffat på år pch dar. Fick till och med mig smörgåstårta med mig hem så nu kan man äta de till frukost imorgon.

Kvällen tillbringade vi på strike och spelade lite bowling. var trevligt dce med men som vanligt så vann ja inte men ja kom inte sist iallafall :P

Nu sitter man här med datan och filurar och snart är det dags att sova så man kommer upp imorgon, måste vara pigg och alert när man åker till gudfadern sin.

Västerås

Då var man i Västerås igen då i några dagar. Som jag skrev tidigare så är de mycket som händer då någon i familjen som fyller stort nämligen sjuttio år, så jag gissar på att de kommer vara lite folk som man får träffa.
Inte mycket annat som händer, snart dags att sova då man ska upp imorgon och vara pigg å alert och inte minst trevlig.



Regn igen

Nu har man gått och klagat på att det är för varmt och jag vet att man inte ska klaga men jag gör de ändå. Och ikväll kom regnet tillbaka. Jag blir aldirg nöjd när det kommer till vädret, antingen vill ja ha värme när det är kallt och sen när det väl är varmt vill ja ha regn och kyla.

Borde egentligen ha packat klart allt som jag ska ha med mig till västerås imorgon men har bara kommit tilll att öppna väskan, inte ovanligt för mig att packa i sista minuten.men de brukar sluta med att jag alltid glömmer något så kanske borde sätta fart. men klockan är ju bara nio så jag har ju en liten tid till på mig innan jag verkligen borde sätta fart. Måste även packa de vi ska ha med till göteborg på fredag nästa vecka men de är ju bara sängkläder och handdukar då resten har ja ju med mig till västerås först.

Hoppas att vädret är fint i helgen då det är mycket som händer, ska på sjuttio års kalas och då vill man ju ha fint väder såå man kan vara ute och sedan ska man till hallsta och hälsa på en kär bekant till familjen som jag verkligen ser fram emot att träffa.Har alltid setts på dåliga och tråkiga ställen som begravningar. ska bli skönt att ses på lite trevligare sätt nu.

Saknar

I spent my time just thinkin about you. Every single day, I´m really missin you. I wanna to have you around like every single day.

 

En eller några rader ifrån meet me halfway som spelas just nu. De beskriver lite om vad jag känner och vad jag skulle vilja ska hända. Fast jag vet att det är lite svårt för de att hända. Men de betyder ändå inte att man inte får önska sig


14/7

Tiden går snabbt men ändå så går den sakta. Vissa dagar känns det som om att tiden verkligen står på racer fart och man inte hinner någonting men jag har även dagar där jag får släpa mig för att göra något. Det var en sådan dag idag,fått släpa mig att fixa datan så att mamma kan ha den när ja åker till henne i helgen då jag har den nya som vi har köpt. Förösker komma på anledningar varför det är som det är och många frågor dyker upp men inte många svar får man på dem. Som de brukar vara alltså.

Som sagt fixade min "stora" bärbara ikväll och vad jag fick kämpa med den. Gå igenom minsta lilla mapp och bestämma är det här något som jag kommer vilja ha kvar. hade gjort tre mappar, en spar, en kast och en tveksam mapp. Mycket hamnade i kast mappen men ändå lika mycket i den tveksamma mappen. Sen att jag hade så mycket bilder på datan hade jag ingen aning om. Tog över två timmar att bara spara över de på den bär bara hårdisken sen var det dags att ta itu med musiken och de var mindre tack och lov. Har haft den stora datan sen jag började i Göteborg i skolan och de är väl snart tre år sen, så jag visste att jag hade mycket på den men inte så mycket som de visade sig att jag hade. Så nu är den så gott som tom utom programmen som mamma ska kolla igenom om det är något som hon vill ha.

Finns mycket som måste fixas snart. Måste beställa de förbaskade böckerna inför terminen som kommer. Tänka sig 18 böcker vissa på engelska och de är på lagar och sådant, ojoj säger jag bara. Tack och lov att man har vänner man kan använda sig av om man behöver hjälp.
Sen så är äntligen allt klar inför Göteborgs resan färdigt. Fixade boende idag så nu har vi någonstans att sova när vi åker ner. Pink konserten den 23:e och sedan liseberg dageb efter innan vi åker hem. vet inte vad det är jag ser fram emot mest konserten, liseberg eller att vi åker ner till Götebrog överhuvudtaget eller att vi kommer bo på vandrarhemmet som ligger några hundra meter ifrån där jag bodde när ja studerade där nere. Vilka minnen som kommer komma tillbaka, fast de har ju gjort om en del pizzerian är flyttad och kiosken är borta och en mataffär har kommit dit istället, frågan är om man kan kalla de en affär kanske en liknande affär.

Saknade <3<3

Mr.rain

Trevligtatt mr.rain kom och hälsa på idag. Har längtat efter honom eller är de en henne. Aja.. Men de var inte bara mr.rain som kom till stan utan de var också herr oskar och blixten också. Trodde de skulle gå snabbt över men de har så gott som hållt i sen tolv tiden idag å nu är klockan sex och de är inte förrän nu som ja kan starta tv:n och datan för att göra något. Har bara suttit och bläddrat i en bok och de vart bara tråkigare och tråkigare...

Har inte riktigt än fått helt kläm på den nya datan, den är ju lite mindre än min andra så kommer bli mycket fel skrivande. aja ska väl ta något att äta och sedan försöka lösa boendet för göteborg resan. snart dags ju bara mindre än två veckor kvar..

think pink som min syster sa

Ny goding =>

En ny goding har ja skaffat mig nu när den andra håller på att gå sönder. Passade på när det var rea, de måste vara ngt med mig och rea handlar ju de mesta på rea.

Måste bara vänja mig med den nya....

min nya goding fast en mini pc


Girl´s night out

Igår var de girl´s night out, och självklart var ju jag och malin där. Riktigt roligt hade vi där. Fick ett glas vin när vi kom in samtidigt som vi fick varsin godiebag med lite diverse saker i. Sedan satte allt igång. De var modevisning och tävlingar och sedan var Darin där och uppträdde för oss. Sedan var ju de roliga slut efter några timmar så malin och ja begav oss till mc för att få i oss lite mat. Sedan var de ju dags att åka hem. var ju ganska slut på grund av denna värme som går. Visst man ska inte klaga på värmen men man vill ju gärna kunna svalka sig i skuggan och inte ens det går längre, lika varmt i skuggan som i solen typ...

Dags för ännu en lördag

Då var det dags för ännu en lördag som ska passera förbi på detta år. Och inte mycket är det man gör, bara ligger i soffan och läser den första boken av twillight sagan. Som folk har sagt så kan man inte släppa taget om den när man väl läser den. Sen jag köpte filmerna så har jag tittat på dem men nu jäklar tänkte jag att nu ska jag läsa böckerna och se om de är något liknande varann men så är de ju definitivt inte. Vissa händelser som är i filmen är på tvärtom om andra platser i boken..

Kommer nog få sluta läsa snart då jag måste börja göra mig i ordning då malin och jag ska ut på en girl´s night out på pluto ikväll. Något med sofi´s mode som är i stan. så de ser man frram emot. ut och skaka rumpa som vi säger.

Dagar

Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar. Har nämligen varit lite upptagen, kanske inte med något som kanske inte är så viktigt men har iallafall inte kännt för att skriva lite tidigare men nu är jag här.

I tisdags gick jag och min kära syster runt på stan och sedan på kvällen var vi på twillight triologin som sf visade. så vi satt väl mellan halv sju tiden till runt två på natten. var jätte bra filmer och jag som inte har sett de för jag har ansett att det inte var något för mig, men vad fel jag har. sitter och vill se den fjärde filmen som kommer nästa år någon gång. så nu är det bara att sätta igång att läsa böckerna så man har något att göra på dagarna då de är så fint väder.

Igår var vi ett gäng ner på stan för de är ju city festivalen är ju igång här i stan...




nu är det dags att göra i ordning för att kunna läsa lite och sedan se på twilligt : new moon som älsklingen köpte åt mig innan han åkte hem till örebro igen :D

RSS 2.0