Mycket slit

Slita får man göra oavsett om man är ledig. Det brukar ju vara så att är det helg så är man ledig från sitt jobb och skola. Men det är jag tydligen inte. Sitter och skriver rent alla mina anteckningar från föreläsnignar som vi har haft hittills. Visst, jag får ju välja själv att sitta och göra de behöver ju inte om jag vill. Men känner att man inte har något val då man har mycket som kommer nu veckorna innan tentan ska göras. Så de underlättar ju att ha alla anteckningar renskrivna på datan och utskrivna (så att man ser vad de står).
Och inte nog med det. Vaknade tidigt idag eller tidigt och tidigt vaknade vid halv elva typ. Gick upp så gott som direkt och åt frukost och sedan satte ja igång med att storstäda. SÅ nu är hela lägenheten fin och ren och kände så mycket energi i kroppen. Energi som jag inte har kännt på länge. Undra vad som har gjort att jag fick de. Kan ju vara alla rutiner som man börjar komma in i kanske, vem vet.

Bilden nedan visar lite av lägenheten när den var städad, bortsett från älsklingens saker som slängts på sängen. Och mina skolsaker i bokhyllan!!


Ser ut så här när det är dags att plugga!!

Money Money Money

Gud, vad kul det är när man får spendera lite pengar. Och då ska det avra på något bra som man gör de på och inte som vanligt som brukar bli på räkningar.
Igår låg man matförgiftad hela dagen och jag hade bestämmt mig att imorgon då banne mig ska ja vara frisk och de verkade jag vara då jag har fått sovit hela natten. Blev då en tur ner på bokrean som är just nu. Shoppade loss rejält kan ja säga. Köpte väl sammanlagt 12 böcker, varav 1 är en träningbok och en är en kokbok. Sedan är de bara massa annan litteratur som kan vara bra att ha och läsa speciellt när man behöver från sin obligatoriska läsning sk. skolböckerna...

Har inte fått mycket gjort som jag hade velat under veckan. Men de kommer ja nog förhoppningsvis ta igen innan helgen då eventuellt malin kommer hit några dagar, så då blir det pyssel som bara den....

Bilder kommer upp senare på vilka böcker man shoppade. Måste abra hitta kameran :) (ligger någonstans i lgh.)

Jadu vad ska man säga

Vet att ja skulle uppdatera när jag hade kommit hem från stan i lördags, men hamnade hemma hos syster yster och hade lite lördagsmys och sedan var de sådant väder så ja stannade där över natten med. Så skön soffa de var att sova i. Ville ha med den hem... Sedan tillbrinade man hela fyra timmar på stationen då tåget var försenat men de var något som man hade räknat med att de skulle vara men inte såå länge. men men vad ska man göra. Idag går de ju inte ens tåg emellan västerås och örebro så är glad att man åkte igår som ja gjorde.

Suttit och jobbat lite med alla saker man har att göra i skolan- så de är väl bara att fortsätta igen nu när man har ätit middag och uppdaterat här...

Dags att shoppa!

Nu är det snart dags att shoppa järnet idag. fast jag inte har så mycket kosing utan jag får mina pengar nästa vecka men de stoppar inte mig att handla något. speciellt mina scrapbookingpennor som stämelhuset nu säljer idag för att affären funnits i två år så har de lite bättre priser idag, så ska skynda mig dit och handla pennor som bara den.

måste också sitta med den artikeln som vi har fått i skoluppgift, måste kanske läsa den för att man ska kunna förstå och det underlättar ju ganska mycket. men den är på engelska och hela 16 sidor lång. så det blir verkligen att planera in och läsa den.


uppdatering senare på vad ja skaffat mig


Förseningar igen

Som vanligt så är tåget försenat när ja ska åka hem till västerås. Kunde ju inte åka med 16:08 tåget då thomas sa att det var fullt men när ja kollar på stationen så finns de men ja har då redan köpt biljett till 5 tåget. Så fick sitta och vänta ett tag till och sedan vart de ju att man fick stå ute i kylan ännu mer tid då de var försenat. Men inte tänka på det mer utan bara njuta över att vara i den härliga staden västerås igen. Kommer vara här i hela helgen, vilket ja ser fram emot. Ska imorgon ta en dagstur på stan med malin. var ett tag sedan man såg henne så de ska verkligen bli roligt igen. ta en fika och snacka en massa skit som vanligt. sen vad vi hittar på vet man aldrig, alltid något finurligt som vi hittar på.

Tillbringar natten hos farmor som planerat men i och med att ja ska träffa malin imorgon så blev det ingen resa till Gävle då väglaget inte är de bästa. bättre att vänta med resan då det är säkert att vara ute på vägarna.

Historieprojektet i skolan idag gick bättre än vad ja hade tänkt. Ja ska överträffa mig själv och övervinna min rädsla för att redovisa. och jag ger mig INTE...


Får se om man kan sova ikväll då man har katen cissla hör som tycker om att tjolla med en när man är här. Så får väl ta och stänga dörren till rummet så kanske man får vara själv men man blir väl annars väckt av honom imorgon bitti av krafsande på dörren eller ett jamande som bara den. Typ en personlig väckarklocka. Jo glömde säga att farmor och ja var ner i källaren med en låda och vi hörde honom jama hela tiden tills vi kom in igen. Kan de vara så att han saknade oss eller bara ville sjunga lite för oss och resten av huset? Kan ju meddela att källaren ligger på entre planet som är tre våningar ner, och att höra så bra som vi gjorde måste han verkligen ha tagit i.

 

 


Min personliga väckarklocka som är så söt så!

Blir tokig

Alltså jag blir tokig på alla föreläsare som vill att vi ska hinna med men som vi inte gör. Till exempel dagens föreläsning som vi hade. började med att förklara lite på första sidan sedan när hon väl har pratat klart om den sidan på power pointen så går hon vidare vilket hon ska göra men jag han bara skriva av knappt hälften och jag har datan som hjälp under föreläsningar för att ja anser att de går snabbare att skriva då. men ja hann inte ens med. Men som tur är att det skulle komma ut på blackboarden så får väl ta informationen därifrån som vanligt. Skrev iallafall ut imorgon dagens anteckningar som låg ute så nu kan man hänga med lite bättre.
Nu är det bara att kolla upp allt inför helgen och sedan fortsätta med skol sakerna..

Förresten den bästa kommentaren hittils av föreläsare var idag då ordet timeout kom upp och hon säger

”Timeout, man använder det när man ska ta en paus, i vilken idrott använder man det? Volleyboll?"

KLOCKRENT!!!!!

Förrestesn så fyller denna lilla busunge hela 2 år. Känns som om det var igår man fick reda på att man skulle bli moster. Grattis på dig min lilla sötnos ses på lördag <3<3


Nytt sätt att smörja in sig på!

Idag har man hittat ett nytt sätt att smörja in sig. I och med att jag tatuerade mig så är man tvungena tt smörja in sig ganska ofta med helosan "salva". Och då ja gjorde tatueringen så tänkte ja inte på att de kommer vara älsklingen som kommer få smörja in mig då ja inte når på ryggen. Men då uppstod det ett problem idag!! Hur ska jag kunna smörja in mig på ryggen när thomas jobbar kvällar och de måste smörjas in varannan timme typ. Så vad gjorde jag då, jo hag hämtade en slickepott som jag sedan la krämen på och sedan stod jag och bredde på det på tatueringen. Ganska smart sätt att göra då man inte har något annan val... Men det tog lite tid då man inte visste åt vilket håll man skulle vrida den åt i spegeln.

Alla <3 dag

Då var årets alla hjärtans dag kommen. Denna dag spenderades med att sitta framför datan och slita häcken av mig med mitt arbete som ska vara inne imorgon. Fick reda på i mndags att vi skulle ha det inne imorgon så under veckan har jag spenderat med detta projekt men även jobbat på vårat historieprojekt som ska redovisas på fredag. så att balansera upp allt är inte lätt. så då får man sitta på sina lediga dagar och slita som ett djur med att plugga.
men ja känner fortfarande att jag valde rätt med att börja studera igen. måste bara komma in allt igen med att sita på lektioner och allt som ingår med att studera. Näe man kanske ska återgå till arbetet, har ju inte så mkt kvar att göra precis...

Vad ska man säga?

Sen sist jag skrev så har jag hunnit plugga och sedan tattuerat mig och sedan tro det eller ej pluggat lite mer. sen så har jag lyckats fått ett utbrott på nya facebook. Jävla skit. Den bara krånglar hela tiden, vill ha tillbaka den gamla verisionen.undra om man kan byta tillbaka till den?Hmm...

Igår var jag och älsklingen och tatuerade oss som en liten alla hjärtans dag grej typ. Han tatuerade sig först och gjorde sitt stjärntecken på bröstkorgen och jag gjorde mitt efternamn hellqvist på vaden och sedan ett hjärta där det står pappa i en bård. Vart faktiskt ganska nöjde med båda mina tatueringar.
och idag har man fördökt göra klart seminariumet 3 och har nästan lyckats skriva klart det ikväll, fattas bara lite mer av mina egna åsikter och sedan bara lite mer info om varje begrepp så är det äntligen klart. men de får vänta tills imorgon för nu är jag alledess slut i kroppen. när detta är klart är det dags att börja läsa i alla böcker igen. när man minst anar det så är de tenta.

Kronan ramlar ner sakta men säkert

Som rubriken lyder så ramlar kronan ner sakta men säkert eller kanske polleten. Hade en föreläsning idag som man kanske inte hängde med hela tiden då föreläsaren hoppade fram och tillbaka men man får hoppas att anteckningarna kommer bli bra i datan sen när allt kommer in. Satt efter själva föreläsningen med M och började med vårat individuella arbete som vi upptäckte att vi har tills på måndag att göra klart. Så det blev att lägga undan allt annat för att kunna göra klart detta arbete. Har kommit en liten bit men de är väl bättre än inget. Sen medans jag sitter där så får jag för mig att jag ska skriva ut alla mina anteckningar och så klickar jag på skriv ut på allt som ska ut. Men kommer det ut NEJ. jag får springa runt som en tok i biblioteket och försöka hitta vart det kan ha hamnat. Men det verkar inte ha kommit ut något då det inte har dragits något från kontot med pengarna, som tur var.

Så nu sitter man hemma och fipplar runt på allt man har att titta på. sedan måste man göra klart allt för imorgon. Undra vad man behöver ta med sig till skolan då ja bara har en föreläsning sen sticker jag för att tattuera mig. Känns jätte läskigt. Kommer komma ut bilder imorgon här om jag får ut några. Kommer sitta där alledes skraj då jag är jätte skraj för nålar men älsklingen är ju med så får väl sitta och hålla i handen..
Nu dags att göra något annat så tiden rinner iväg så man får sova.

Stress men samtidgt shopping

Har märkt att kroppen har reagerat mycket på stress den senaste veckan. Kan ju kanske bero på att det är ganska mycket i skolan nu att läsa och alla arbeten som man får en efter en. Så det är ju inte konstigt att kroppen reagerar, man får gå up todiga morgnar och sedan är det ju sena daga ri skolan med massa långa föreläsningar och sedan långa kvällar hemma. Men nu börjar ju kroppen vänja sig med att gå upp tidigt så de är väl inte länge tills man slutar känna sig stressad.

Idag var jag och älsklingen ner till stan och titta runt där. Var ju främst för att hitta en bikini till mig men nu under vinter är de svårt att hitta en som man gillar och för bra pris. men de var inte lätt. hittade en hos lindex men de fattades en storlek till så kunde ja ha köpt den. kom hen istället med en stickad tröja från blue di blue. affären som har blivit en favvo affär till mig sen jag och J var inne där och kollade runt. Hamnade sedan inne i åhlens där vart det ett wii spel som heter "your shape" där man genom att träna kunna se genom web camen som kommer med i paketet kunna se sig själv träna. Tittade på medans Thomas tränade och man fick sig ett gott skratt kan ja säga. Man ser sig själv samtidigt som man ser vilka övningar och hur man gör dem. Camen skannar in kroppens figur och sedan får man fylla i vad man vill träna och om man vill förbränna eller stärka alla muskler. Typ som wiifit fast med en kamera och utan den dära brädan. och det vart mkt billigare med.
ska ta och prova det med sedan ska ja bara ta de lugnt och sedan ta all läsning och plugg imorgon. känner inte för att tok läsa nu när jag ändå kann sitta med det imorgon en hel dag.

Ni var efterlängtade

Har länge suktat och väntat dag ut och dag in för mina böcker. Och var in till akademibokhandeln igår och kollade varför de tar sådan lång tid att få sina böcker som skickades flera dagar tidigare. Men de på bokus som vi pratade med visste inte varför de tog sådan tid, antingen att posten hade krånglat till den. Typsikt att skylla på varandra hela tiden. Men det är så samhället kanske fungerar.
Nog om det nu.

Idag så fick M sms om at hon kunde nu hämta ut sina böcker och hon som hade beställt en vecka efter mig och de gick så fort till henne. Så då kände ja mig ännu mer besviken på att inte mina böcker hade kommit. Men när jag sedan slog på telefonen efter föreläsningen som vi hade idag så pep de till att jag hade fått mina böcker och att jag bara behövde åka och hämta ut dem på akademibokhandeln. Så satte mig fort på bussen och åkte ner för att glatt kunna hämta ut dem. Men sen efter det var klart slog det att jag fortfarande har en enda bok kvar att beställa och den är billligast att beställa genom bokus. Och de kommer nog ta lika lång tid nu med gissar jag på men ska kolla runt efter något annat ställe att beställa den på. Hoppas på de bästa. Så nu är det bara att sätta igång att läsa. Har ju bara nio stycken böcker att börja med. Så nu kan man inte skylla på att man inte har några att läsa i som man kunde göra förut. Bara att välja och vraka.

Man är ju "ledig" imorgon och på fredag från skolan. Fast ledig och ledig kanske man inte kan räkna det som, man behöver bara inte vara i skolan. Så ska väl fortsätta och renskriva allt man har kvar att renskriva och inte sitta i sträck som ja gjorde igår då ja satt från 17-23 och renskrev.man fick i och för sig klart ganska mycket man var ganska slut i huvudet efter och kroppen var ganska seg idag, sedan bara sitta och läsa. Blir nog i helgen till att läsa med. Måste bara till mamma som har sin månadens pärlträff här i örebro och lämna en räkning och pärlboken som ja inte skulle ha som jag fick ändå så mamma sa att hon kunde köpa den så. Och glömsk som ja är så glömde ja den i helgen när ja åkte till henne så får vara så snäll och åka in med den på lördagen. Men gör inget för då får man träffa syster yster med.
Skönt att man får vara ensam i några dagar då älsklingen åker till västerås några dagar. Få vara alledes själv så man kan verkligen råplugga som ja verkligen känner att ja behöver. Nej de är väl dags att göra matlåda till imorgon då ja ska till skolan för att jobba med vårat projekt.

RSS 2.0