Ritz

På väg till kick- offen för att sektioner. Ska försöka ta lite bilder och lägga ut imon om ja kommer ihåg att ta några de vill säga. Återkommer imon med mer om kvällen. Imon är det ju möte och ännu en kock-offr fast bara för oss i sobra sektionen då.

Saturday

Då var det ännu en saturday på detta år. Och inget roligt väder är de heller. Tittar ut genom fönstret och det öser ner. Vilket roligt väder att resa hem i. Men satt ju på tåget men ändå. Man blir så seg av vädret när de är grått och trist. Man tappar liksom suget och man känner inte för att göra något överhuvudtaget. Så blir de iallafall för mig.

Kommer hem och får sitta mig med en massa saker direkt för att få någon ordning när jag har varit borta en vecka hemma hos mamma. Har tvätt att vika in i garderoben, massa kuvert att öppna och inte minst planera för veckan som kommer. Göra matlista och inte minst en lista på vad som måste handlas då det är ganska tomt i kylskåpet.
Blir att göra matlådor igen när skolan börjar om mindre än en vecka. Lika bra att förbereda så mycket som möjligt. Måste även hitta de återstående böcker som fattas som jag har svårt att hitta.

Tänkte återgå till allt som måste göras nu. Fast tittar på klockan och ser att de är läggdags då klockan är snart elva och måste få iordning på sovtiden då den har ändrats helt nu när man har haft lov.












Vässan

Sitter på hammarby och väntar på att tiden ska gå. Ska nämligen på tjejkväll hos M ikväll. Varså länge sedan det bara var vi så tänkte att det är på tiden att vi bokade in en kväll, speciellt innan ja börjar skolan då jag måste koncentrera mig där när det väl börjar. Vilket är snart bara knappt en vecka iväg.

Usch vad denna sommaren har gått snabbt. Hade velat haft lite mer lov men får väl vänta till jul då man har nästa lilla lov. Fast kanske inte har något lov de vet jag ju inte.

Aja tillbaka till de som jag gjorde innan jag hamnade här

Puss

Träning med lite shopping

Denna dag hade en ganskajobbig morgon, har ju bett W att göra ett schema för mig att gå efter för att träna. Så varje vecka fem gånger så ska ja ut å gå en timme på morgonen. Så det var första dagen idag. Var lite tufft i början att komma igång men efter mer än halva tiden så vartag lite paff att de hade gått så snabbt och att jag snart skulle in. Men de blir ju lättare med tiden ju oftare jag gör de. Imorgon ska ja iväg till gymmet med henne gör att träna blir väl ett schema där med.

Men idag var vi in på panduro då de hade halva priset på hela butiken så man kom hem med lite saker å även ett par jeans från gina.

Nu tänkte ja återgå till filmenåter till cold black moutain tror ja den hette

think p!nk

En snabb version av resan!

Resan började redan vid runt fem på morgonen för mig då en viss person hade glömt sina nycklar hos sina föräldrar och vi sov hos mina så de var bara att gå upp tidigare för att hämta de. Vi var väl framme vid halv tolv tiden vid lillhagen i Göteborg där vi skulle tillbringa natten. Checkade in och åkte ner på stan och åt och sprang runt lite i affärerna på stan för att sedan ta rätt spårvagn till Ullevi för att äntligen få se p!nk! De var något förband först som spelade kommer inte ihåg vad de hette, hade nog kommit ihåg de om de var något bra med dem. Sedan spelade Good Charlotte några låtar och sedan kom Takida vilket var på tiden. Och sen kom p!nk som var efterlängtat.

Lördagen var det dags för Liseberg som vi hade planerat. Var där tills de öppnade och åkte en efter en och satte mig till och med i Balder igen som jag aldrig skulle göra igen efter förra åket jag gjorde med min klass, och Britta fick upp mig i uppskjutet till och med och inte bara mig utan min syster och Ferniz med. T var den enda som bangade den karusellen men jag fick med dem på kanoten eller som jag sprang och sa kanonen.  Åkte nog collorodo mest vart lite blöt men de var alltid jag och T som var torrast konstigt nog.  Var väl hemma i Västerås igen runt halv ett tror jag. Hade i alla fall en jätte rolig resa ner och upp fast man sov den mesta tiden i bilen men ändå.

Synd bara att ja inte kunde träffa limpan på konserten då hon var på andra sidan Ullevi och stod medans jag satt ner. Annars hade de gått med om vi var på samma sida men tar de en annan gång.


RSS 2.0